Paslaugos

renginiai

Filmuoju atidarymus, koncertus, paskaitas, konferencijas, varžybas, bei kitus renginius, montuoju "after movie".

asmeninės šventės

Įamžinkite savo vestuves, krikštynas, gimtadienius ar kitas Jums svarbias dienas. Mes savo ruožtu visada atsižvengsime į visas Jūsų įdėjas ir pageidavimus.

reklamos

Promo klipai puikiai parodys Jūsų paslaugų ar produktų unikalumą, papildys Jūsų verslo svetainę ar socialinius tinklus, bei padės pritraukti naujų klientų dėmesį.

D.U.K.

Rask atskymą į dažnai užduodamus klausimus

Valanda filmavimo kainuoja 100 eurų, į tai įeina ir montavimo kaina. Kiekvienas projektas yra individualus, tad viską geriausiai aptarti tiesiogiai.

Pagrinde Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje. Dėl kitų miestų ir miestelių susisiekite. Vardan įdomaus projekto, keliausime, kad ir į pasaulio kraštą 🙂

Priklauso nuo projekto sudėtingumo ir užimtumo. Vestuvių montažui duodamas 30-ties kalendorinių dienų terminas pristatymui, tačiau stengiamasi projektus paruošti Jums, kuo greičiau.

Už didesnius projektus mokamas avansas. Pvz. vestuvių filmavimo datos rezervavimui – mokama 30-50proc. preliminarios filmavimo kainos pagal kartu sudaromą sutartį.

Taip, leidžiant oro sąlygoms, bei nepažeidžiant pilotavimo taisyklių ir neskraidymo zonų.

Kalbame lietuviškai, angliškai, bei lenkiškai. // We do speak fluent Lithuanian, English and Polish so everyone is welcome 🙂